Laden Trainingen

« Alle evenementen

  • Dit training is voorbij.

TMI Basiscursus wonen | online

17 september 2020 van 13:30 - 17:00

- EUR795

Wat is het doel?

U raakt vertrouwd met het fluX VMS Taxatiemanagement Systeem. Na afloop van deze cursus kunt u taxaties uitvoeren van: buy-to-let, leegstaande of bedrijfswoningen. De training is gericht om taxaties efficiënt in te voeren en te verwerken met als resultaat een uitvoerig en onderbouwd en helder taxatierapport. fluX VMS 3.0. is een online taxatieplatform, voorafgaande aan de training zal uw gebruikersnaam en wachtwoord worden toegestuurd. Het platform wordt ook gebruikt door taxateurs die lid willen het Taxatiemanagement Systeem.

Docent

Cees Koomen (zelfstandige, Vastgoed advies en educatie, docent Nyenrode Business Universiteit)

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor alle gebruikers die willen gaan werken met het fluX VMS 3.0 Taxatie Management Systeem. Voorafgaand moet u een entreetoets maken. Inschrijven voor deze Entreetoets kunt u hier doen. Behaalt u een voldoende voor deze toets, dan (pas) kunt u deelnemen aan deze Basiscursus. Behaalt u de toets niet, dan moet u eerst de tweedaagse DCF Training volgen.

Hoe ziet het programma er uit?

  • Het programma beslaat 2 dagen, ofwel 4 dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein.
  • Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd waarom het Taxatiemanagement Systeem ontstaan is, een uitleg van de norm, het model en het rapport zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model uitleggen.

De cursus wordt afgesloten met een toets, om te bezien of de kennis van de cursist volstaat om met het Taxatiemanagement Systeem te kunnen gaan werken.

Studie-uren

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed1414
Business1414

Let op! Eerst entreetoets maken via Academie voor Vastgoed

Voordat u aan deze Basiscursus TMS kunt deelnemen, moet u de Entreetoets hebben gemaakt. En deze met een voldoende hebben gemaakt. Inschrijven voor de Entreetoets is alleen mogelijk via fluX

 

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
EUR795
Training Categorieën:
,
Training Tags:
,

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
EUR795
Training Categorieën:
,
Training Tags:
,

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl