Laden Trainingen

« Alle evenementen

  • Dit training is voorbij.

TMI Kwaliteitstraining

30 June 2020 van 09:30 - 17:00

- EUR500

Kwaliteitstraining locatie Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2

Zoals u weet is de TMI Kwaliteitstraat sinds 2019 operationeel. Inmiddels zijn een groot aantal taxaties gecontroleerd. Uit de controles blijkt o.a. dat er bij een aanzienlijk aantal taxateurs de behoefte bestaat om zich verder te verdiepen in de DCF methodiek. Maar ook het correct invullen van een taxatierapport conform de NRVT eisen is een punt van aandacht.

TMI organiseert voor al haar leden een speciale Kwaliteitstraining. De training is erop gericht om de Kwaliteit van de TMI taxaties (rapportages) verder te verbeteren.

Programma

Docent Bart Huijts heeft op verzoek van TMI een training afgestemd die aansluit bij de bevindingen uit de controles van de Kwaliteitstraat. Zo zal Bart Huijts tijdens deze training o.a. nader ingaan op de DCF methodiek, het correct invullen van het TMI rapport conform de gestelde NRVT eisen. Het zal een interactieve sessie worden met de mogelijkheid om een casus voor te leggen, deze dient u wel tijdig in te sturen

Datum: dinsdag 30 juni
Tijden: 10:00 – 17:00 (inloop vanaf 09:30 uur)
Lunch: 12:30 – 13:15 uur
Docent: Bart Huijts
Locatie training: Van der Valk Hotel Zaltbommel – A2
Kosten: Eur 500,- (exclusief btw)
PE Punten: Geen

Hotel Zaltbommel is open

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is vanaf 21 mei 2020 geopend. Om het toegestane aantal gasten te hanteren en om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen, hebben wij aangescherpte maatregelen. Het gebruik van onze faciliteiten is hierdoor wellicht anders dan u gewend bent, maar wij vragen u om uw begrip en om uw medewerking. Zo zorgen wij voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Zaltbommel.

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profile” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor TMI Kwaliteitstraining.

Aanmelden kunt u via https://portal.flux.nl of klik op het plaatje

Casus voorleggen

Heeft u een specifieke casus die u graag wilt voorleggen aan de docent? Dan kunt u deze nu insturen zodat Bart Huijts uw casus tijdens de training kan behandelen. Wel graag uw casus 7 dagen voorafgaande aan de training insturen.

U kunt uw casus hier insturen via de website van fluX.

fluX Parkeerservices

Parkeren bij tijdens de training bij fluX kan probleemloos in de omgeving. U kunt gebruik maken van de fluX parkeerservices u kunt dan gratis parkeren.

Klik hier om naar de parkeerservices te gaan

 

 

Gegevens

Datum:
30 June 2020
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
EUR500
Training Categorieën:
,
Training Tags:
,

Organisator

fluX Academy
Telefoon
085 401 63 70
E-mail
info@flux.nl

Gegevens

Datum:
30 June 2020
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
EUR500
Training Categorieën:
,
Training Tags:
,

Organisator

fluX Academy
Telefoon
085 401 63 70
E-mail
info@flux.nl