Laden Trainingen

« Alle evenementen

Incompany training Modelverdieping | 7 PE-Punten

31 december van 09:30 - 16:30

- EUR 2500

Voor wie is deze training

Deze Incompany training “Modelverdieping en praktijkvertaling” kunt u zelf op maat afstemmen op de behoeften van uw taxateurs. Tijdens de training zullen er vier onderwerpen worden behandeld. De onderwerpen/ inhoud van deze training bepaald u zelf. Om een interactieve en persoonlijke benadering te kunnen garanderen, is de groepsgrootte beperkt tot maximaal 8 personen. De training zal worden gegeven op uw locatie en de datum zal in overleg met u worden kortgesloten.

Stel uw training samen

U kunt uw eigen training samenstellen door te kiezen uit de onderwerpen die hieronder worden weergegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: het NAR-model en de bijbehorende correcties, zoals meer- en minderhuur, erfpacht, aanvangsleegstand en verduurzaming. Daarnaast zal het DCF-model worden behandeld, waarbij er aandacht zal zijn voor indices, rendementen, leegstand en kosten. Ten slotte zullen we bespreken hoe de gebruikte variabelen kunnen worden omgezet naar het taxatierapport.

Onderwerpen

 1. Erfpacht
 2. Aanvangsleegstand commercieel vastgoed
 3. Meer- en minderhuur
 4. Gebruik BTL vs WON
  • Mutatiegraad
  • Koppelen aan een commercieel object
 5. Scenario, andere waarderingen en backtesting
 6. Standaardteksten
  • Overerving
  • Voorgedefinieerde teksten
  • BusinessUnits
 7. NAR Correcties
  • Basis eeuwigdurende constante kasstroom
  • Beschouwperiode + 50 jaar
 8. Referenties
  • Zoeken eigen referentiedatabase (vindbaar)
  • Samenwerking collega’s andere kantoren
 9. Taxatie Wizard, BAG en VBO’s
 10. Excel Copy/Paste
 11. Zelf te definiëren onderwerp

Doel van de training

In deze training zullen we dieper ingaan op de theoretische aspecten van een diverse reeks input- en outputparameters. Er is gebleken dat er behoefte is aan een verdieping van het model en aan een beter begrip van de toepassing ervan, zowel in een brede marktspecifieke context als in het Valuation Management System van fluX. De focus van deze training ligt met name op het verbinden van de theorie met de praktijk. De training zal beginnen met een bespreking van de theorie, marktbenadering en context, gevolgd door simulaties van praktijkscenario’s die kunnen worden afgestemd op de praktijkervaringen van de deelnemers.

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere het NAR-model en de bijbehorende correcties (zoals meer- en minderhuur, erfpacht, aanvangsleegstand en verduurzaming), alsmede het DCF-model waarbij aandacht wordt besteed aan indices, rendementen, leegstand en kosten. Tot slot zullen we bespreken hoe de gebruikte variabelen kunnen worden vertaald naar het taxatierapport.

We willen de deelnemers in staat stellen om hun kennis en begrip van taxatiemethodieken en in- en outputvariabelen toe te passen in de praktijk, zodat zij hun taxatierapporten beter kunnen onderbouwen en meer waarde kunnen bieden aan hun klanten.

Hoe ziet het programma er uit?

 • Datum van deze training zal in overleg met u plaatsvinden
 • Tijden van de training: 09:30 – 16:30
 • De training vindt plaats op uw locatie
 • De inhoud van deze training bestaat uit maximaal vier onderwerpen.
 • De groepsgrootte beperkt tot maximaal 8 personen.
 • De training zal op een interactieve manier worden gegeven, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende leerstijlen (gebaseerd op de theorie van Kolb), variërend van praktische toepassing tot reproductie. Na een theoretische introductie van elk onderwerp in de context van de markt, zal er een interactieve dialoog plaatsvinden en worden de concepten toegepast in de praktijk aan de hand van casussen. Dit zal deelnemers helpen om de geleerde concepten beter te begrijpen en in hun eigen praktijk toe te passen.

 


Gegevens

Datum:
31 december
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
EUR 2500
Training Categorie:
Training Tags:

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl

Overige informatie

Docent 1:
Cees Koomen
Type training:
Klassikaal
Aantal PE punten:
7
Maximaal aantal deelnemers:
Niet van toepassing

Gegevens

Datum:
31 december
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
EUR 2500
Training Categorie:
Training Tags:

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl

Overige informatie

Docent 1:
Cees Koomen
Type training:
Klassikaal
Aantal PE punten:
7
Maximaal aantal deelnemers:
Niet van toepassing