Laden Trainingen

« Alle evenementen

  • Dit training is voorbij.

TMI Entreetoets wonen | Online

17 september 2020 van 09:00 - 11:00

- EUR75

Voor wie is deze TMI Entreetoets?

Deze toets is bestemd voor alle taxateurs die met fluX VMS Woonmodule willen gaan werken. Voordat u wordt toegelaten tot de Basistraining wonen dient u de entreetoets succesvol af te ronden. Taxateurs die gebruik willen gaan maken van de fluX woonmodule worden geacht lid te worden van TMI? Lees de gevraagde kwalificatie van de taxateur terug in de Taxatierichtlijn van TMI (zie de website van TMI​).

Wat is het doel?

In het verleden is gebleken dat vele cursisten onvoldoende DCF kennis hadden. Daarom is voorafgaand aan de basiscursus per 1 maart 2014 een entreetoets ingesteld. Hierin wordt getoetst of de taxateur over voldoende kennis van de DCF methode beschikt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst moet u zich opgeven als gebruiker van fluX VMS, dat kan via fluX of via de site van het Taxatiemanagement Instituut. Vervolgens schrijft u zich hier in voor de entreetoets. Als u zich heeft ingeschreven voor de entreetoets, krijgt u een automatische bevestiging toegezonden met daarbij de zoomlink die u gebruikt op de aangeven toetsdag en tijdstip.

U zult tijdens deze sessie welkom worden geheten door een fluX educatie medewerker tevens ontvangt u tijdens deze sessie de toegangscode voor de online toets. De toets bestaat uit een aantal open vragen, het maken van de toets kost ongeveer een anderhalf uur tijd. Uw ingezonden toets wordt zo spoedig mogelijk nagekeken en vervolgens berichten u of u toegelaten kan worden tot de Basiscursus TMS.

Entreetoets niet behaald?

Indien u geen voldoende heeft behaald voor deze entreetoets, moet u verplicht eerst nog de DCF training volgen. Deze tweedaagse cursus sluit u weer af met een eindtoets. Behaalt u deze toets, dan kunt u zich vervolgens aanmelden voor de Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Behaalt u deze toets niet, dan wordt u voor 1 jaar uitgesloten voor het opnieuw volgen van de DCF training, dan wel opnieuw maken van een entreetoets. Dit jaar kunt u gebruiken om uw kennis tot zover bij te spijkeren dat u het een jaar later weer opnieuw op kunt voor een entreetoets.​

Heeft u een vraag over de procedure?

Neem contact op
fluX Educatie
085 – 401 63 70

info@flux.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
09:00 - 11:00
Kosten:
EUR75
Training Categorieën:
,
Training Tags:
, ,

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
09:00 - 11:00
Kosten:
EUR75
Training Categorieën:
,
Training Tags:
, ,

Organisator

fluX Academy
Telefoon:
085 401 63 70
E-mail:
info@flux.nl