Laden Trainingen

« Alle evenementen

  • Dit training is voorbij.

Entreetoets

4 februari 2019 van 12:00 - 14:00

- EUR75

Voor wie?

Deze toets is bestemd voor alle taxateurs die met fluX VMS 2.0 willen gaan werken. Wilt als taxateur lid worden van TMI? Lees de gevraagde kwalificatie van de taxateur terug in de Taxatierichtlijn van TMI (zie de website van TMI​).

Wat is het doel?

In het verleden is gebleken dat vele cursisten van de TMS basiscursus onvoldoende DCF kennis hadden. Daarom is voorafgaand aan de basiscursus TMS per 1 maart 2014 een entreetoets ingesteld. Hierin wordt getoetst of de taxateur over voldoende kennis van de DCF methode beschikt. Daarnaast is per 1 maart 2014 een afsluitende toets ingesteld in de Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Tijdens deze eindtoets zal de taxateur een taxatie uitvoeren in TMS.

Mocht u de entreetoets niet behalen, dan dient u verplicht eerst de tweedaagse DCF Training te doorlopen én de daarbij horende afsluitende eindtoets te behalen. Pas daarna mag u de Basiscursus TMS volgen met de daarbij afsluitende toets. Zonder het behalen van de beide toetsen kunt u namelijk niet gebruik gaan maken van het Taxatiemanagement Systeem.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst moet zich opgeven als gebruiker dat kan via fluX of via de site van het Taxatiemanagement Instituut. Pas daarna schrijft u zich voor de entreetoets via de website van de Vastgoed Academie. Als u zich opgeeft voor de entreetoets, krijgt u deze op de begindatum toegezonden. U heeft vanaf dat moment circa drie dagen om de opgaven aan ons retour te sturen. Het maken van de toets kost ongeveer een uur tot anderhalf uur tijd. Uw uitwerking wordt zo spoedig mogelijk nagekeken en vervolgens berichten u of u toegelaten kan worden tot de Basiscursus TMS.

Entreetoets niet behaald?

Indien u geen voldoende heeft behaald voor deze entreetoets, moet u verplicht eerst nog de DCF training volgen. Deze tweedaagse cursus sluit u weer af met een eindtoets. Behaalt u deze toets, dan kunt u zich vervolgens aanmelden voor de Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Behaalt u deze toets niet, dan wordt u voor 1 jaar uitgesloten voor het opnieuw volgen van de DCF training, dan wel opnieuw maken van een entreetoets. Dit jaar kunt u gebruiken om uw kennis tot zover bij te spijkeren dat u het een jaar later weer opnieuw op kunt voor een entreetoets.​

 

Gegevens

Datum:
4 februari 2019
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
EUR75
Training Categorie:

Organisator

Academie voor Vastgoed
Telefoon:
030 608 51 60
E-mail:
info@academievoorvastgoed.nl
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
4 februari 2019
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
EUR75
Training Categorie:

Organisator

Academie voor Vastgoed
Telefoon:
030 608 51 60
E-mail:
info@academievoorvastgoed.nl
Bekijk de site van Organisator