Agrarisch & Landelijk Vastgoed | online

Datum: 21 oktober
Aanvang:  09:00-17:00uur
Kosten: Euro 500,00 (exclusief BTW)

Informatie over deze online training

fluX introduceert voor al haar gebruikers het nieuwe waarderingsmodel Agrarisch & Landelijk Vastgoed. Dit nieuwe model kunt u o.a. gebruiken voor het waarderen van productie gerelateerde opstallen zoals: glas & tuinbouw, pluimvee en varkenshouderijen. U kunt kiezen voor een exploitatiegebonden en/of markthuur scenario als inkomstenbenadering. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw marktwaarde te rapporteren op basis van NAR, DCF, exploitatiegebonden waarde, gecorrigeerde vervangingswaarde of vergelijkingsmethodiek.

Tijdens deze training zal de docent de verschillende invoerparameters toelichten, verder zal u vooral praktisch bezig zijn middels het invoeren van een casus, aan het einde van de dag wordt de opgedane kennis getoetst.

Programma en tijden online training

Datum: donderdag 21 oktober 2021  | 9.00 – 17.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 8 per online klas
Kosten: € 500 (exclusief btw)
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding

Aanmelden via fluX website

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt.

Toevoegen aan uw agenda

Voeg eenvoudig de trainingsdata toe aan uw agenda