Expert Training | Online

Datum: 29 October 2021
Aanvang:  09:00-17:00uur
Kosten: Euro 500,00 (exclusief BTW)

Expert Training (voorheen TMI Kwaliteitstraining)

Vraagt u zich ook weleens af of  u maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden van de fluX applicatie voor uw taxatie of heeft u ook weleens behoefte om specifieke taxatieobjecten te bespreken?  De Expert Training is erop gericht om de kwaliteit van de taxaties (rapportages) verder te verbeteren. Uit de controles van de Kwaliteitstraat blijkt o.a. dat er bij een aanzienlijk aantal taxateurs de behoefte bestaat om zich verder te verdiepen in de DCF methodiek. Maar ook het correct invullen van een taxatierapport conform de NRVT eisen is een punt van aandacht.

Programma

Docent Joost Gijsbers heeft een online training afgestemd die aansluit op diverse scenario’s uit de praktijk van de taxateur. Zo zal Joost Gijsbers tijdens deze training o.a. nader ingaan op de DCF methodiek, het correct invullen van het taxatierapport conform de gestelde NRVT eisen. Het zal een interactieve sessie worden met de mogelijkheid om een casus voor te leggen, deze dient u wel tijdig in te sturen. Deze dag wordt afgesloten met een aantal toetsvragen.

Datum: vrijdag 29 oktober 2021
Tijden: 9:00 – 17:00
Docent: Joost Gijsbers
Locatie training: Online via Zoom
Aantal deelnemers: 6
Kosten: Eur 500,- (exclusief btw)
PE Punten: 7

 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels het vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt.

Casus voorleggen

Heeft u een specifieke casus die u graag wilt voorleggen aan de docent? Dan kunt u deze nu insturen zodat de docent uw casus tijdens de training kan behandelen. Wel graag uw casus 7 dagen voorafgaande aan de training insturen.

U kunt uw casus hier insturen via de website van fluX.