Wooncomplex/Buy-to-let training

Voor wie?

Wilt u gebruik gaan maken van het Wooncomplex (WON) Model voor het uitvoeren van residentiële taxaties? Dan is deze training voor u van toepassing. Met dit model kunt u woningcomplexen op zowel complexniveau als woningniveau waarderen. Tijdens deze training zal docent Cees Koomen o.a. aandacht besteden aan: het uitpond- en doorexploitatie scenario maar ook zal het taxatiemodel (BAR / NAR) nader worden uitgelegd. Met aandacht voor de invloed van de verschillende parameters op de taxatie en de consistentie en onderlinge verhoudingen tussen de verschillende parameters. Verder zal men vooral praktisch bezig zijn middels het invoeren van een casus.

Het BTL (Buy To Let) waarderingsmodel is onderdeel van de WON training. Het Buy To Let taxatiemodel is ontwikkeld om enkele(n) verhuurde woningen te taxeren. U kunt op basis van huurinkomsten een NAR waardering maken. Deze module kan ook gekoppeld worden aan een commerciële waardering.

Heeft u een: PRO, SBR Connect, of Max licentie dan zal het WON Model kosteloos voorafgaande aan de training voor u worden geactiveerd.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 6 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (incl. toets)
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 550,- (exclusief btw)

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed77
Business77