Residuele grondwaarde training

Voor wie?

Wilt u gebruik gaan maken van het ONT Model voor het uitvoeren van residuele grondwaarde taxaties? Dan is deze training voor u van toepassing. Met dit model kunt u een berekening maken van een residuele grondwaarde voor een taxatie van een (her)ontwikkeling. De module bevat zowel commerciële eenheden als woningen en is in staat kleine maar ook omvangrijke ontwikkelingen te taxeren. Tijdens deze training zal docent Cees Koomen de verschillende invoerparameters toelichten, verder zal u vooral praktisch bezig zijn middels het invoeren van een casus, aan het einde van de dag wordt de opgedane kennis getoetst.

Heeft u een: PRO, SBR Connect, of Max licentie dan zal het ONT Model kosteloos voorafgaande aan de training voor u worden geactiveerd.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 6 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (incl. toets)
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 550,- (exclusief btw)

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed77
Business77