Exploitatiegebonden vastgoed training

Voor wie?

Komt u wel eens in aanraking met een waardering van een: hotel, tankstation, restaurant, golfbaan, zorgvastgoed of ander vastgoed wat sterk is gekoppeld met de exploitatie die in het gebouw is opgenomen? Door gebruik te maken van het Exploitatie gebonden taxatiemodel (EXG) van fluX kunt u deze vraagstelling beantwoorden. U krijgt in een dag een uitleg over de werkwijze van Exploitatie gebonden waarderen door gebruikt te maken van het EXG model. Waarbij naast Exploitatie gebonden ook middels een huurbenadering (soms fictieve) de waardering wordt gecontroleerd. Tijdens deze training gaat u zelf aan de slag met een Exploitatie gebonden casus. Na het afronden van deze training d.m.v. een toets kunt u gebruik maken van het EXG model.

Heeft u een: PRO, SBR Connect, of Max licentie dan zal het EXG Model kosteloos voorafgaande aan de training voor u worden geactiveerd.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 6 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (incl. toets)
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 550,- (exclusief btw)

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed77
Business77