Expert Training

Voor wie?

Vraagt u zich ook weleens af of  u maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden van de fluX applicatie voor uw taxatie of heeft u ook weleens behoefte om specifieke taxatieobjecten te bespreken?  De Expert Training is erop gericht om de kwaliteit van de taxaties (rapportages) verder te verbeteren. Uit de controles van de Kwaliteitstraat blijkt o.a. dat er bij een aanzienlijk aantal taxateurs de behoefte bestaat om zich verder te verdiepen in de DCF methodiek. Maar ook het correct invullen van een taxatierapport conform de NRVT eisen is een punt van aandacht.
De docent heeft een online training afgestemd die aansluit op diverse scenario’s uit de praktijk van de taxateur. Zo zal de docent tijdens deze training o.a. nader ingaan op de DCF methodiek, het correct invullen van het taxatierapport conform de gestelde NRVT eisen. Het zal een interactieve sessie worden met de mogelijkheid om een casus voor te leggen, deze dient u wel tijdig in te sturen.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 6 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 550,- (exclusief btw)

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed77
Business77