Basiscursus

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor alle gebruikers die willen gaan werken met het fluX VMS. Voorafgaand aan deze cursus dient u verplicht de DCF Entreetoets maken. Behaalt u een voldoende voor deze toets, dan kunt u deelnemen aan deze Basiscursus. In het verleden is gebleken dat vele cursisten die zich hadden aangemeld voor de Basiscursus onvoldoende DCF kennis hadden. Daarom is besloten om voorafgaand aan de Basiscursus een DCF Entreetoets af te nemen. Mocht u niet slagen voor de DCF Entreetoets, dan zult u niet worden toegelaten tot de Basiscursus en zullen met u in overleg treden welke educatie mogelijkheden er zijn.

In deze tweedaagse cursus raakt u vertrouwd met het fluX VMS (Vastgoed Management Systeem) d.m.v. theoretische uitleg van het model en het zelf invoeren van casussen . Na afloop van deze cursus kunt u zelfstandig gebruik maken van het BEL & EGB taxatiemodel en bent u in staat uw taxaties efficiënt in te voeren en te verwerken met als resultaat een uitvoerig en onderbouwd taxatierapport conform NRVT eisen.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 8 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Programma: 2-daagse cursus incl. eindtoets
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 1100,- (exclusief btw) inclusief DCF Entreetoets

Aanmelden

U kunt een nieuwe gebruiker eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie, een  nieuwe licentie aan te vragen bij “Nieuwe gebruiker” en daarna onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de juiste gebruiker en gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed1414
Business1414