Assistenten training

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor assistenten van taxateurs die willen gaan werken met het Vastgoed Management Systeem van fluX.

U leert taxaties, die u krijgt aangereikt van uw taxateur, zelfstandig in te voeren in de basismodule van fluX VMS. Dit betreft uitsluitend commercieel vastgoed taxaties.
U krijgt inzicht in de output uit het systeem, de beschikbare rapportages, en die op hoofdlijnen te beoordelen / te begrijpen. U doorloopt het taxatieproces van concept tot archivering.

Deze training biedt de basis voor de optimale samenwerking tussen taxateur en assistent bij het uitvoeren van taxaties in het fluX VMS.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 8 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (incl. toets)
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 450 (exclusief btw)

Aanmelden via fluX VMS

Voordat u zich kunt laten inschrijven, dient de taxateur eerst de assistent in de applicatie aan te melden als nieuwe gebruiker.

De taxateur kan daarna u eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest hij voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert hij de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna hij op de knop “Bewaar” klikt.