Agrarisch & Landelijk Vastgoed training

Voor wie?

fluX introduceert voor al haar gebruikers het nieuwe waarderingsmodel Agrarisch & Landelijk Vastgoed (ALV). Dit nieuwe model kunt u o.a. gebruiken voor het waarderen van productie gerelateerde opstallen zoals: glas & tuinbouw, pluimvee en varkenshouderijen. U kunt kiezen voor een exploitatiegebonden en/of markthuur scenario als inkomstenbenadering. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw marktwaarde te rapporteren op basis van NAR, DCF, exploitatiegebonden waarde, gecorrigeerde vervangingswaarde of vergelijkingsmethodiek.

Tijdens deze training zal de docent de verschillende invoerparameters toelichten, verder zal u vooral praktisch bezig zijn middels het invoeren van een casus, aan het einde van de dag wordt de opgedane kennis getoetst.

Heeft u een: PRO, SBR Connect, of Max licentie dan zal het ALV Model kosteloos voorafgaande aan de training voor u worden geactiveerd.

Informatie

Maximaal aantal deelnemers: 6 per klas
Tijd: 9.00 tot 17.00 uur (incl. toets)
Locatie: Online
U heeft nodig: Laptop met camera, Microsoft Teams en een stabiele Internet verbinding
Kosten: € 550 (exclusief btw)

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden door in te loggen op de VMS applicatie en onder “Profiel” (boven in de navigatie) vervolgens kiest u voor het tabblad “Trainingen“. Hier selecteert u de gewenste datum voor deze training middels een vinkje, waarna u op de knop “Bewaar” klikt. De definitieve bevestiging wordt dan binnen afzienbare tijd naar u verzonden.

Studie-uren

De PE-punten worden door fluX na afloop van een positief behaald resultaat doorgegeven aan de NRVT.

Studie-urenVastgoedCertNRVT
Landelijk Vastgoed77
Business77