Introductie fluX VMS Platform

Het fluX VMS platform is het grootste taxatieplatform in Nederland. Jaarlijks worden er meer dan 50.000 taxaties uitgebracht

Het fluX VMS platform is het grootste taxatieplatform in Nederland. Jaarlijks worden er meer dan 50.000 taxaties uitgebracht met een totale marktwaarde van ruim 100 miljard euro. Het unieke van fluX is dat gebruikt wordt gemaakt van 1 database waardoor taxaties eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn. Inmiddels hebben alle groot banken in Nederland gekozen voor fluX als taxatiestandaard.

Het schip voer gestaag door kleine golven die tegen haar sloegen en dan bruisten als bruisend water, een kleine rand van belletjes en schuim aan beide kanten achterlatend. De kleurloze oktoberhemel boven was dun bewolkt als door het spoor van houtvuurrook, en de lucht was heerlijk zout en fris. Het was inderdaad te koud om stil te staan. Mevrouw Ambrose nam haar arm tussen die van haar echtgenoot en terwijl ze wegliepen, kon men aan de manier waarop haar schuine wang zich naar de zijne toedraaide, zien dat ze iets persoonlijks te vertellen had.

Introductie video